Idéen bag Kims boghandel

Etableringen af Kims boghandel er alene drevet af min store hobby med at udforske Fejøs historie. Denne hobby har jeg dyrket gennem mange år sideløbende med at jeg har delt mit materiale på min hjemmeside www.fejoe.info.

Da hjemmesider ikke nødvendigvis varer evigt, har jeg valgt at gøre hjemmesiden til en trykt bog i det omfang det er muligt. Ikke nogen nem, men til gengæld en spændende og udfordrende opgave, der gør materialet lidt mere langtidsholdbart.

Når jeg har valgt at udgive og sælge “Glimt af Fejøs historie” og samtidig udbyde andre lokalhistoriske bøger med stof om Fejø, er det primære formål ene og alene at få delt viden og samtidig få skabt en øget interesse for Fejøs historie.
Det betyder, at det kommercielle aspekt på ingen måde er det der driver mig.
Målet er ene og alene at få dækket omkostningerne ved at drive Kims boghandel.

Jeg synes IT er spændende og har i mange år leget med hjemmesider. Derfor var det en oplagt udfordring for mig at lave en hjemmeside med webshop og få det hele til at fungere, hvilket jeg synes er lykkedes ganske godt. Betalinger håndteres primært med Mobilepay, som klarer 97% af handlerne og bankoverførsler, som klarer resten.
Kortløsninger er dyre og kræver et helt andet set-up end mine evner rækker til.

Skulle Kims boghandel, der drives som en ren hobbyvirksomhed generere et overskud, vil det blive beskattet efter gældende regler. Omsætningen er i øvrigt af en størrelse således at momsregistrering ikke er aktuelt ligesom registrering med CVR ikke er påkrævet.