Idéen bag min boghandel

Idéen bag min boghandel er alene drevet af min store hobby med at udforske Fejøs historie. Denne hobby har jeg dyrket gennem mange år sideløbende med at jeg har delt mit materiale på min hjemmeside www.fejoe.info.

Hjemmesider varer nødvendigvis ikke evigt. Derfor har jeg valgt at gøre hjemmesiden til en trykt bog i det omfang det er muligt. Ikke nogen nem, men til gengæld en spændende og udfordrende opgave, der gør materialet lidt mere langtidsholdbart.

Formålet og Idéen bag min boghandel

Jeg har valgt at udgive og sælge “Glimt af Fejøs historie” og samtidig udbyde andre lokalhistoriske bøger med stof om Fejø. Det primære formål hermed, er ene og alene at få delt viden og som en sidegevinst få skabt en øget interesse for Fejøs historie.
Det betyder, at det kommercielle aspekt på ingen måde er det der driver mig.
Målet er ene og alene at få dækket omkostningerne ved at drive min lille boghandel.

Bøger, der produceres og udbydes i små oplag f.eks. på 25 eller 50 styk, er typisk noget dyrere end hvis der var tale produktion af store oplag. Til gengæld giver det mulighed for at kunne udgive bøger, der behandler såkaldte smalle emner, som har en begrænset eller kun lokal interesse. Jeg kan anbefale dkPRINT i Rødby og Degn Grafisk A/S i Nørager, som begge er super professionelle og meget fleksible. Begge tilbyder hjælp til opsætning og trykning af bøger i små oplag til rimelige priser.

Jeg synes IT er spændende og har i mange år leget med hjemmesider. Derfor var det en oplagt udfordring for mig at lave en hjemmeside med webshop og få det hele til at fungere. Det synes jeg i al beskedenhed er lykkedes ganske godt. Betalinger håndteres med Mobilepay, som klarer over 99% af alle betalinger. Bankoverførsler klarer resten.
Kortløsninger er dyre og kræver et noget mere avanceret set-up end mine evner rækker til.

Omsætningen i min boghandel er af en så beskeden størrelse at momsregistrering ikke er aktuelt. Registrering med CVR heller ikke er påkrævet.