Bøger om Fejø – nettets største udvalg!

Bøger om Fejø - nettets største udvalgHer i min boghandel sælger jeg primært lokalhistoriske bøger med indhold om Fejø. Der er ikke tale om nogen fysisk forretning men alene en webshop, der drives på hobbybasis, hvor du kan finde og købe bøger, der ofte er svære at finde. Flere af bøgerne, som du kan se nedenfor, kan faktisk kun købes her.

Jeg interesserer mig også andre emner f.eks. lokalhistorie på Lolland Falster, Islandske sagaer samt frugtavl i Danmark og samler på bøger herom.
Derfor støder jeg ind imellem på sjældne bøger, som jeg ikke kan lade være med at købe selvom de er i samlingen i forvejen. Disse dubletter sætter jeg også til salg her på siden.

“Bøger om Fejø – nettets største udvalg” kan du klikke på en bogtitel for at få oplysninger om, hvad den indeholder af stof.
Hvis du derefter ønsker at købe bogen, er det ganske enkelt bare at følge instruktionerne.
Køb først i “butikken” nedenfor og betal efterfølgende. Så er du sikker på at bogen er din.
Se trin-for-trin vejledningen her, hvis du er lidt usikker på hvordan du handler.

Har du spørgsmål eller kommentarer eller eftersøger du en bestemt titel, er du velkommen til at benytte “Kontakt mig” i menuen ovenfor. Så ser jeg hvad jeg har af mulighed for at skaffe det du efterspørger. Kan jeg ikke skaffe bogen her og nu, registrerer jeg dit ønske i min database over bøger jeg eftersøger.

Kim Hansen

 =============================================================

Viser alle 18 resultater